ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΦΥΓΟΚΕΝΤΡΗΤΗ

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΦΥΓΟΚΕΝΤΡΗΤΗ

Η πιο μοντέρνα μηχανή φυγοκέντρησης στην Ελλάδα σε προσφορά 500 € από την μεγαλύτερη εταιρεία συσκευών φυγοκέντρησης και εργαστηρίου την Dlab.
Είναι κατάλληλη για την παραγωγή όλων των πρωτοκόλλων PRF, μεμβράνες, αισθητική προσώπου,sticky bone κτλ.
Το μηχάνημα είναι τελευταίας γενιάς και εκτός από την ρύθμιση χρόνου και ταχύτητας μπορούμε να ρυθμίσουμε και δύναμη βαρύτητας που είναι το πιο σημαντικό κομμάτι για την παραγωγή του PRF.
Το μηχάνημα διαθέτει έξι θέσεις για μπουκαλάκια, στην περίπτωση που κάποιος κλινικός έχει χειρουργεία μεγαλύτερα και χρειάζεται να έχει μηχάνημα με περισσότερες θέσεις μπορούμε να του δώσουμε ένα δεύτερο μηχάνημα στην τιμή των 390 €.
Η εταιρεία μας ακόμa διαθέτει το ακριβέστερο μηχάνημα θέρμανσης των αιματικών παραγωγών για την παραγωγή αλβουμίνης που ενισχύει όλα τα προϊόντα του PRF τα κάνει πιο συμπαγή και καθυστερεί την απορρόφηση τους από τέσσερις έως οκτώ φορές.

https://www.cardiodental.net/el/prosfora-thermantira/

 

 

 

 

 

Αγοράζοντας τα μηχανήματα από την εταιρεία μας, μπορεί να γίνει προσωπικό σεμινάριο στα γραφεία μας για όλα τα πρωτόκολλα πληρώνοντας μόνο τα έξοδα των υλικών.
Σε διαφορετική περίπτωση μπορούνε να δωθούνε τα πρωτόκολλα γραπτώς σε παρουσίαση της εταιρίας μας ,μπορείτε επίσης να συμμετέχετε σε ομαδικό σεμινάριο όπου δείχνουμε όλα τα πρωτόκολλα του PRF και της αλβουμίνης και δίνουμε δωρεάν τα αντίστοιχα βίντεο με όλα τα πρωτόκολλα.
Όλα αυτά τα μηχανήματα είναι κατάλληλα και για τις υπόλοιπες ιατρικές ειδικότητες όπως ορθοπεδικοί, δερματολόγοι, πλαστικοί, κτλ.
Η εταιρεία μας διαθέτει όλα τα εργαλεία και όλα τα αναλώσιμα για όλα τα πρωτόκολλα.
Για περισσότερες πληροφορίες για τα εργαλεία μας και τα αναλώσιμα μπορείτε να δείτε στο παρακάτω link :

https://www.cardiodental.net/product_line/cardiodental-prf-solutions/

Η εταιρεία μας επίσης διαθέτει τα κατάλληλα οστικά μοσχεύματα είτε συνθετικά είτε ανθρώπινης προέλευσης για την παραγωγή ενός σταθερού sticky bone.
Για περισσότερες πληροφορίες για τα οστικά μοσχεύματα μπορείτε να δείτε στα παρακάτω link :

https://www.cardiodental.net/product_line/cardiodental-biomaterials/ 

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας:
📧 info.cardiodental@gmail.com
☎️ : +30 2311118200 Ελλάδα & Μάλτα
☎️: +35 722007134 Κύπρος
📞: WhatsApp: +30 6947035424
📱: Viber: +30 6947035424

Follow Us

Δείτε και αυτά

Επικοινωνήστε μαζί μας

Χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες;